OffThePost.org

(Generation III)
It is currently Fri Jun 22, 2018 9:07 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Jun 20, 2014 1:36 pm 
Offline
Un-Tenured Professor of Hockey
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 10:37 am
Posts: 19470
Am I the only one running into the Hostgator "Page Not Found" error a lot of late?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Jun 20, 2014 2:17 pm 
Offline
Improvement on the US678 prototype
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 11:06 pm
Posts: 1099
Av-merican wrote:
Am I the only one running into the Hostgator "Page Not Found" error a lot of late?


I haven't

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Jun 20, 2014 2:29 pm 
Offline
OTP Historian
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 3:10 pm
Posts: 9167
Av-merican wrote:
Am I the only one running into the Hostgator "Page Not Found" error a lot of late?


I think I got it once the other day and once today.

_________________
Thanks Chuck, E.L. and Harmy!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Jun 20, 2014 2:46 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 24, 2010 3:47 am
Posts: 3108
I had it for about an hour same day/time as AV mentioned


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Jun 20, 2014 4:35 pm 
Offline
2003-04 Goalie Profiles Coming Soon!
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 3:13 pm
Posts: 10817
Location: Saskabush
I had it today, but took that as a sign to get back at my work. :)

_________________
Injustice? Cobain died and Eddy Fucking Vedder lived to haunt us with his shitty fucking voice, trite lyrics and his Eddy Vedderness.

:steamingpileofcrap:

- Ancient Chinese Proverb


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Tue Jun 23, 2015 8:02 am 
Offline

Joined: Sun Jan 24, 2010 3:47 am
Posts: 3108
Anyone else have issues? A couple hours ago I could access the main board but when I entered a couple specific posts I received one of those generic web site hijack sales of items pages. All seems good now though


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Tue Jun 23, 2015 12:11 pm 
Offline
Big in Japan
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 12:37 am
Posts: 9278
Location: 'Real City
Nope. Sometimes I'll get a 403 forbidden page but when I refresh it's all good.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Tue Jun 23, 2015 4:14 pm 
Offline
Tattoo of the Post
User avatar

Joined: Wed Nov 05, 2008 9:54 pm
Posts: 6660
Fogghorn wrote:
Anyone else have issues?


That's a really loaded question when taken out of context.

_________________
Posting your political views on social media is like sticking your head up your ass & whispering: You're just as likely to change someone's mind, and you'll always come out looking like a shithead.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Mar 02, 2018 2:08 am 
Offline
Un-Tenured Professor of Hockey
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 10:37 am
Posts: 19470
I don't know about anyone else but I'm getting a TON of lag when trying to post these days. I thought it was just my computer but I tried a different machine and am running into the same issue. I tried a different web browser and Edge has been better than Chrome at least.

I think the problem cropped up a week or so ago. Anyone else having this problem?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Mar 02, 2018 9:31 am 
Offline

Joined: Sun Jan 24, 2010 3:47 am
Posts: 3108
Pokecheque wrote:
I don't know about anyone else but I'm getting a TON of lag when trying to post these days. I thought it was just my computer but I tried a different machine and am running into the same issue. I tried a different web browser and Edge has been better than Chrome at least.

I think the problem cropped up a week or so ago. Anyone else having this problem?



haven't noticed any lag. Maybe you didn't make your open internet toll payment to your local ISP and have been shuffled to the slow lane?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Mar 02, 2018 9:39 am 
Offline
Big in Japan
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 12:37 am
Posts: 9278
Location: 'Real City
I'm slow too. It pretty much started happening right after I renewed the website. It's fast for me on mobile. Anyways, I'll ask Wirenine.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Mar 02, 2018 10:54 am 
Offline
OTP Historian
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 3:10 pm
Posts: 9167
Pokecheque wrote:
I don't know about anyone else but I'm getting a TON of lag when trying to post these days. I thought it was just my computer but I tried a different machine and am running into the same issue. I tried a different web browser and Edge has been better than Chrome at least.

I think the problem cropped up a week or so ago. Anyone else having this problem?


I noticed it on my new laptop when posting/replying and I thought maybe a new Chrome version had an issue with all of the smilies.

_________________
Thanks Chuck, E.L. and Harmy!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Mar 02, 2018 11:24 am 
Offline
Un-Tenured Professor of Hockey
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 10:37 am
Posts: 19470
Is the "Post icon" thing new? I really didn't notice it before.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Mon Mar 05, 2018 12:05 pm 
Offline
OTP Historian
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 3:10 pm
Posts: 9167
Pokecheque wrote:
Is the "Post icon" thing new? I really didn't notice it before.


I think that's always been there. Check out Chuck's first post in this thread.

_________________
Thanks Chuck, E.L. and Harmy!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Mon Mar 05, 2018 4:42 pm 
Offline
Un-Tenured Professor of Hockey
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 10:37 am
Posts: 19470
Really? Hmmmm...weird.

Still having a lot of lag. My work computer runs slow anyway (fucking Windows 10), but it's the one at home that concerns me. Cleared the cache and everything and it's still difficult to post.

Maybe it's my ad blocker, though I have it set to "off" for this site and didn't have issues before so I don't know.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Mon Mar 05, 2018 5:07 pm 
Offline
Big in Japan
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 12:37 am
Posts: 9278
Location: 'Real City
I've been too lazy to ask, so in the meantime, type out your words at regular speed, go grab a snack, and come back and the text will magically be there.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Mon Mar 05, 2018 7:06 pm 
Offline
Un-Tenured Professor of Hockey
User avatar

Joined: Tue Oct 21, 2008 10:37 am
Posts: 19470
E.L. wrote:
I've been too lazy to ask, so in the meantime, type out your words at regular speed, go grab a snack, and come back and the text will magically be there.


That's kinda what I've been doing. :lol: :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Mon Mar 05, 2018 10:37 pm 
Offline
The Bird is the Word, yet the Word ≥ the Bird

Joined: Thu Oct 23, 2008 1:40 pm
Posts: 1892
Pokecheque wrote:
E.L. wrote:
I've been too lazy to ask, so in the meantime, type out your words at regular speed, go grab a snack, and come back and the text will magically be there.
That's kinda what I've been doing. :lol: :lol:
Ditto - just made dinner.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Tue Mar 06, 2018 6:22 pm 
Offline
King of the One-Liner
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 3:40 pm
Posts: 4793
Location: Too deep in crease.
The lag is not on the mobile browser interface.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Issues?
PostPosted: Fri Mar 09, 2018 9:46 am 
Offline
King of Men
User avatar

Joined: Mon Oct 20, 2008 3:26 pm
Posts: 5655
Location: Left Field
I haven't had any problems or lag. Could be a problem with Cloudflare....I will look at that.

Almost seems like a browser issue. I am using Palemoon and Edge....Firefox has updates that made everything lag lately.

I'd like to see ping times and a trace route if you guys experience lag.

1 5 ms 2 ms 2 ms 10.40.135.1
2 48 ms 22 ms 8 ms 10.40.191.18
3 1 ms 1 ms 1 ms 10.40.191.139
4 1 ms 1 ms <1 ms xe-1-2-1.oss.moss7.brm1.level3.com [4.72.254.35]
5 115 ms 206 ms 221 ms vl101.oss.moss10.brm1.level3.com [4.72.254.21]
6 1 ms 1 ms <1 ms ae3-103.perimeter.idc2wanrw01.level3.com [4.72.254.30]
7 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.196.81
8 1 ms <1 ms <1 ms 4.71.42.65
9 2 ms 1 ms 1 ms 4.28.96.33
10 * * * Request timed out.
11 1 ms 1 ms 1 ms GTT-level3-20G.Denver1.Level3.net [4.68.127.66]
12 20 ms 20 ms 19 ms cloudflare-gw.cr0-den2.ip4.gtt.net [69.174.23.22]
13 19 ms 19 ms 19 ms 104.27.162.63

Trace complete.

_________________
"How shall we, the murderers of all murderers, comfort ourselves?"


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group